Information about General Data Protection Regulation
Atsauksme
10 February 2015
Labdien! Mani sauc Nellija, man ir 30 gadi. 2014.gada novembrī Rīgā es apguvu redzes atjaunošanas metodi pie profesora Vladimira Georgeviča Ždanova. Man ir ļoti sarežģīta diganoze – tuvredzība – 5.5, astigmātisms – 4.5, tīklenes un mākulas distrofija, “mušiņu” sajūta redzes laukā vienai acij. Un no tā visa es nolēmu izārstēties pati, jo tas viss lika šķēršlus manā dzīvē.
Es neteikšu skaļus vārdus, ka rezultāts bija ātrs. Nē, bet ceļu paveic ejošais.
Es ieguvu praktisku izpratni, kā ajaunot redzi, izpratu iemeslus, kāpēc redze bija pasilktinājusies, un pats galvenais – sāku atbrīvoties no ieradumiem, kuri veicina redzes pasliktināšanos.
Esmu vājredzīga kopš bērnības, tagad jau varu teikt, ka biju. Negribu teikt, ka bija ātrs rezultāts, taču  pirmo rezultātu es pati izjutu jau 6 nodarbības beigās. Es sapratu, ka visi bērni uz zemes dzimst ar tādu redzi, kura vēl attīstas pirmā gada laikā. Tātad, dabā nav neviena redzes invalīda no bērnības, bet ir tikai ārsti, kuri šo redzi ir sakropļojuši.
Kursā mums izskaidroja, kāpēc brilles nēsāt ir kaitīgi. Es sāku nēsāt brilles ar -4 (-10 vietā). Un arī tikai pēc nepieciešamības.
Kad es uzvilku brilles ar -4, es pajautāju sev” “Kāpēc es sevi tik ļoti mocīju?”. Ar vājākām brillēm acis nesāp, un tās var grozīt. 
Es sāku ieviest dzīvē jaunus paradumus, par kuriem mums stāstīja profesors. Tagad es zinu, ko darīt, ja sāp acis, un kā no tā izvairīties. Kā arī to, kādi sliktie ieradumi rodas cilvēkiem, kuri slikti redz, kuri noved pie redzes pasliktināšanās. Un kādi ieradumi jāievieš, lai sasniegtu mērķi – atjaunot redzi! Ar redzes atjaunošanu man vēl ir jāpacīnās, taču es centīšos un uzvarēšu!
Visus, kuri vēlas vairāk uzzināt un parunāties, lūdzu raksīt uz e-pastu: un interesting.33@gmail.com
Project:
Veselība
Archive events 1
18 - 24 November 2014 18:00
Unikāls kurss, kā dabīgā ceļā atjaunot redzi