Information about General Data Protection Regulation
​Brauciens uz Kārsavu 16.11.2013
28 March 2014
16. novembrī projekts „Neviens nav aizmirsts” kristīgo svētceļotāju grupas ietvaros apmeklēja mums tuvo pansionātu Kārsavā. Sakot, ka mūs tur gaidīja, nav pateikts nekas.
Tika novadīti konkursi, kur balvās bija mīkstās rotaļlietas. Bērnu rotaļlietas večukiem nes daudz vairāk prieka kā bērniem, pārsteidzoši, bet fakts. Atcerējāmies smieklīgus dzīves notikumus. Pats uzlādējošākais moments ir kopīgā dziedāšana. Mums līdzi bija ģitāra, un pēc vecmāmuļu un vectētiņu pasūtījuma, kopā ar viņiem dziedājām viņu iemīļotās dziesmas. Labi, ka ir mobilie telefoni ar internetu, jo tur varēja ieskatīties dziesmu vārdos. Uz beigām mums sanāca vesels dziedoņu koris.
Par programmas naglu kļuva dziesma „Dzeltenās lapas virs pilsētas griežas”, nosēdēt bija neiespējami, daudzi devās dejā. Lai atbalstītu deju noskaņojumu, mēs nolēmām šo dziesmu izpildīt vēlreiz, šoreiz- latviešu valodā „Lapas dzeltenās”. Mums sāka veidoties dažādas grupas- viena dziedošā, otra dejojošā. Dažas no vecmāmiņām pašas izpildīja krievu un latgaļu dziesmas. Pats jaunākais pansionāta iedzīvotājs Guntars latgaļu valodā skaitīja savu dzeju un tautasdziesmas. 
Noslēgumā, kā ierasts, bija cienasts un saskarsme šaurā lokā. Pateicoties mūsu sponsoriem un vienkārši labiem cilvēkiem, mēs atvedām dāvanas, kas bija ļoti vajadzīgas večukiem. 
Svētki bija izdevušies! Paldies Dievam!
Pāris dienas vēlāk pēc pansionāta apciemojuma, piezvanīja pansionāta direktore un pateicās visiem. Viņa teica, ka večuki ir tik laimīgi, cits par citu jūsmīgāk stāsta, kā viss noticis un rādīja laimētās rotaļlietas. Es vēlreiz pārliecinājos, ka, kad esam kopā, mēs varam izdarīt vairāk laba! Mūsu projekts cilvēkiem ir ļoti vajadzīgs. 
Neviens nevar būt aizmirsts! Paldies jums!
Pateicos visiem, kas piedalās mūsu projektā- nest prieku ļaudīm, tas ir liels ieguvums!