Information about General Data Protection Regulation
1. Reiki līmenis
25 April - 30 May 2020 10:00 - 12:00 (Event completed)

Visās Indijas Reiki skolas filiālēs visiem interesentiem obligāti notiek 1. Reiki līmeņa Iesvētība un praktiskā Reiki apmācība pēc vienotas programmas grupās.
 
Jūs māca:

  • Patstāvīgi izpildīt Reiki pozīcijas;
  • Praktiskas metodes, ar kuru palīdzību Jūs varēsiet dziedināt sevi no slimībām;
  • Jūs varēsiet palīdzēt savai ģimenei, vecākiem un bērniem uzlabot veselību.

 
Jūs radīsiet iespēju:

  • Savai ģimenei Jūs kļūt par dziednieku mājās;
  • Jums nevajadzēs pastāvīgi vērsties pēc palīdzības pie Reiki meistariem;
  • Jūs pareizi sakārtosiet attiecības ģimenē, darbā, mācībās un biznesā;
  • Attīstīsies Jūs apziņa, tādējādi izmainīsies Jūsu dzīve, pieaugs ienākumi.

 
Viens no mūsu darbības pamatvirzieniem ir apmācīt visus interesentus ar praktiskām tehnikām sevis atjaunošanai un dziedināšanai.
 
1. līmenim mēs piedāvājam nodarbību kursu, kas sastāv no teorētiskiem un praktiskiem semināriem. Papildus piedāvājam metodisko materiālu “Reiki – 1. līmenis”. Materiāli, kas savākti šajā mācību līdzeklī, ietver sevī nodarbību aprakstus, tehnikas un meditācijas 1. Reiki līmenim. Šie praktiskie materiāli izveidoti uz zināšanu un pieredzes bāzes, kas tiek nodoti bez starpniecības no Skolotāja skolēnam pa Indijas Reiki skolas pēctecības garīgo līniju. Materiāli, kas atrodas šajā mācību līdzeklī, ir unikāli un nav atrodami kādos citos avotos. Daudzgadējā Indijas Reiki skolas Skolotāju pieredze, prakse un darbs ir apvienots un adaptēts mūs laika uztverei. Šajā rokasgrāmatā ir visa informācija, lai veiksmīgi sāktu un apgūtu Reiki sistēmu.
 
1. līmenī mēs pētām cilvēka enerģijas struktūru, cilvēka un Visuma darbības enerģijas likumus, garīgo anatomiju un garīgo likumu ietekmi uz cilvēku. Vienlaikus ar teorētiskā materiāla saņemšanu, apmācāmajiem notiek praktiskās nodarbības, iegūstot prasmes veikt pašatjaunošanos un Reiki - terapijas seansus citiem cilvēkiem. Praktizētāji arī apgūst meditācijas pamatus un nodarbībās mācās meditēt klasē.
 
Pēc Reiki 1. līmeņa apmācības pabeigšanas, otrais posms ir Jūsu pašu prakse. Ārstējiet sevi un citus, jo vairāk jūs ar to nodarbosieties, jo ātrāk jūs atveseļosieties. Trešais posms - ir Jūsu iekšējais darbs, kas ietver piecu Reiki principu īstenošanu, kas palīdzēs Jums izmainīt savu iekšējo pasauli. Harmonisks, sabalansēts iekšējās pasaules stāvoklis ar laiku atspoguļosies arī Jūsu apkārtējā pasaulē.
 
Jūsu ieguvumi:

  • Unikālu zināšanu iegūšana;
  • Iespēja pastāvīgi strādāt ar Reiki prakses metodēm;
  • Jūs iegūsiet saskarsmi ar cilvēkiem, ar kuriem vieno viens mērķis.
INFO +37129629154, +37128440667, e-mail: raduga@radugamira.org 
Teacher:
Regina Suslova
Articles and news 1