Information about General Data Protection Regulation
Kā atbrīvoties no negatīvajām emocijām
19 - 21 September 2016 18:30 (Event completed)
Mērķis:
– sniegt praktiskas iemaņas un izpratni, kā atbrīvoties no negatīvajām emocijām
Cik bieži Jūs esat aizkaitināti? Jūtaties aizvainoti? Cik reizes dienā dusmojaties?  Vai izjūtat depresiju? Vai jūs periodiski, vai pastāvīgi izjūtat nemieru un bailes? Skumjas, vientulības sajūta un nesapratne, grūtsirdība un vientulība…Tas vēl nav visu negatīvo emociju uzskaitījums, kuras izjūt mūsdienu cilvēks. Ko viņš ar tām iesāk? Visbiežāk izvairās, noliedz, apēd, cenšas aizmirst… Mēs cenšamies novērsties no šīm negatīvajā, emocijām, uzmundrināt sevi. Taču tas viss līdz galam nepalūdz. Emocijas arvien atgriežas.
Un vispār, no kurienes rodas šīs negatīvās emocijas, un kāpēc tās ir vajadzīgas? Pēc kādiem likumiem šīs emocijas darbojas, un vai tām ir likumi? Vai ir iespējams atbrīvoties no tām uz visiem laikiem, un ja jā, tad kā?
Seminārā – treningā jūs uzzināsiet, kāpēc rodas šīs negatīvās emocijas. Jūs uzzināsiet 7 iemeslus, kāpēc sāpes ir mūsu draugs. Jūs iemācīsieties ieraudzīt negatīvās emocijas, un atbrīvoties no tām. Bet pats galvenais – jūs iemācīsieties redzēt un atbrīvoties no iemesla, kāpēc šīs emocijas rodas.

PASNIEDZĒJS: Aleksandrs Šahovs
NORISES VIETA: Elizabetes iela 45/47  (ieeja no Jeruzalemes ielas), Rīga, Latvija
СENA: abonements uz 3 lekcijām– 50 Еur, vienas lekcijas cena– 20 Eur
Program:
Psychology
Address:
Elizabetes iela 45/47 (ieeja no Jeruzalemes ielas), Rīga, Latvija
Price:
20-50 Euro
Articles and news 1