Information about General Data Protection Regulation
Pozitīva psihoterapija
22 - 29 September 2018 10:00 - 13:00 (Event completed)
Attiecības ar māti - saprast, pieņemt, pārveidot iznīcināšanu par labu, siltu, maigu, draudzīgu.
Apvainojumi, greizsirdība, noliegšana, neuzticība, vaina. Situācijas, attieksmju, emociju, personīgās pieredzes un konfliktu maiņas prakse.
Semināru vada Ilona Aļeksejeva, pozitīvas psihoterapijas konsultants, Westbadas pozitīvās un interkulturālās psihoterapijas akadēmijas.
 
Pozitīva psihoterapija - viena no nozimīgām metodēm mūsdienu zinātniskās psihoterapijās, kuru atzimēja un pieņēma Pasaules psihoterapijas padome  (WCP) un Eiropas psihoterapijas asociācija  (EAP). Metode ir izstradāta un nodibināta Nossrat Pezeshkian no 1968. gada Vācijā. Pozitīva psihoterapijas fokus ne slimība, bet simptoms vai problēma, kas rakstura (pašreizējā kapacitāte) personības konfliktu, kas ir iemesls traucējumiem un tiem, kas palīdz tikt galā ar situāciju.
 
Pozitīvas psihoterapijas efektivitāte ir zinātniski pierādīta. 1997. gadā metode ir saņēmis visvairāk prestižo Eiropas balvu par kvalitātes nodrošināšanu medicīnā (Richard Martin balvas).
 
Pozitīva psihoterapija akreditēta kā modalitāte Eiropas sertifikāts Psihoterapija (ECP) un Pasaules sertifikāta psihoterapijā (WCP)

Informācija: 28440667, 29219964
Program:
Psychology
Address:
Rīga, Skolas iela 21, 601 G kabinets
Price:
20 eiro
Teacher:
Ilona Aleksējeva
Tags:
psychology
Articles and news 2