Information about General Data Protection Regulation
Harprit Singha seminārs “Darbs ar dzimtu”
3 February 2014 18:30 (Event completed)
Jeb kuram uz Zemes dzīvojošam cilvēkam vienmēr ir radniecības saknes un viņš pēc asinīm pieder vismaz divām dzimtām: mātes un tēva. Dzimtas enerģija mūsos vienmēr ir klāt visas mūsu dzīves laikā. Dzimtas enerģijas plūsmas pastāvīgi ietekmē mūs, kā pozitīvi, tā arī negatīvi, un tie pastāv neatkarīgi no tā, vai mēs to apzināmies, vai nē. Pozitīvās plūsmas atbalsta cilvēku un viņa ģimeni, negatīvās, savukārt, metaforiski var raksturot kā Dzimtas lāstus, nepatikšanas, tās vājina mūsu dzīvības enerģiju. Dzimtas enerģija – ļoti spēcīga enerģija. Tā atbalsta mūsu Dzimta, pat, ja mēs to nemanām. Dzimtas enerģijas spēks tieši ir atkarīgs no tā, cik labvēlīgas ir attiecības ģimenē šobrīd, un cik lielā mērā pēc prāta dzīvoja mūsu aizgājušie senči. Dzimtas atbalsts var mūs ievērojami ietekmēt visos dzīves aspektos. Bieži vien Dzimtas problēmām ir komplekss raksturs. Dzimta ietekmē cilvēka likteni, kā savu neatņemamu daļu. Kā zināms, cilvēka likteni izteikti ietekmē septiņas iepriekšējās paaudzes. Tāpēc strādāt ar savu Dzimtu ir ļoti svarīgi!

Seminārā tiks dotas tehnikas un praktiskās metodes darbam ar Dzimtu, izmantojot Reiki praksi un tās pielietošanas iespējas:
- veselības stiprināšanai; 
- sieviešu un vīriešu Dzimtas plūsmu atjaunošanai, kas ļaus uzlabot attiecības ar tuviniekiem un harmonizēt attiecības ar pretējo dzimumu;
- papildus enerģijas iegūšanai materiālai pārticībai dzīvē;
- personības garīgai attīstībai.

Jūs varēsiet gūt atbildes uz daudziem saviem jautājumiem, un cita starpā uzzināsiet:
kāpēc tieši asins tuvinieku pieņemšanā un izprašanā brīžiem slēpjas mūsu galvenās dzīves mācības? 
Kāpēc piedzimstot cilvēkiem, mēs izvēlamies sev ģimeni, izejot no uzdevumiem un mācībām, kuras mums ir nepieciešamas šajā dzīvē uz Zemes?
Kāpēc mēs savā ķermenī, savās šūnās nesam ģenētiku, kura mums ir dota no mūsu vecākiem un viņu senčiem? 
Kāpēc katrai dzimtai ir savas dzimtas programmas? 
Kāpēc no Jūsu Dvēseles pilnīguma un harmonijas ir atkarīga katra Dzimtas locekļa labklājība?

Dāvanā tik sniegta meditācija „Cilts enerģētisko saistību atjaunošana”, kura noņems negatīvās dzimtas programmas un atjaunos Dzimtas Spēku.
Program:
Psychology
Address:
Rīga, Lāčplēša iela 125 (ieeja no pagalma), 1. stāvs
Price:
18 Euro, nestrādājošiem pensionāriem 5 Euro