Information about General Data Protection Regulation
Veselība pašu rokām - punktu masāža
18 February 2015 19:00 (Event completed)
Kas ir Akupresūra?

Akupresūra ir sena dziedināšanas māksla, kuras laikā tiek izmantoti pirksti, lai ar tiem uzspiestu uz dziedināšanas punktiem, kuri stimulē ķermeņa pašdziedināšanas spējas. Akapresūra attīstijās Āzija, apmēram 5000 gadus atpakaļ.

Izmantojot roku spēku un jūtīgumu, Akupresūras Terapija ir ļoti efektīva, lai atvieglotu stresa izraisītās kaites, un ir ideāla pašdziedināšanai, kā arī tam, lai veiktu preventīvas metodes organisma imunitātes palielināšanai. Akupresūra atbrīvo no spriedzes, palielina asins cirkulāciju, noņem sāpes, un attīsta garīgās un dvēseliskās spējas.

Kad šie akupresūras punkti tiek stimulēti, viņi noņem muskuļu spriedzi, palielina asins cirkulāciju, un uzlabo organisma dzīvības spēku enerģiju, lai tiktu veikta dziedināšana. Akupresūras terapiju izmanto, lai noņemtu sāpes, stiprinātu seksuālo reproduktīvo sistēmu, veiktu organisma detoksikāciju, lai uzlabotos veselība un skaistums, tonizētu sejas un muguras muskuļus.

Mūsu ķermenī ir punkti, lai dziedinātu – sirdi, nieres, aknas, plaušas, gremošanas sistēmu, ķermeņa sāpes, acis, seksuālos traucējumi u.c.

PASNIEDZĒJS: dakteris Sohans Veers
NORISES VIETA: Rīga, Lāčplēša iela 125 (ieeja no pagalma), 1.stāvs
NORISES LAIKS: 18.februārī plkst. 19.00
СENA: 40 eiro

Nodarbības notiks angļu valodā, ar tulkojumu krievu valodā
Vajadzīgi maiņas apavi, brīvs apģērba stils
Project:
Veselība
Address:
Rīga, Lāčplēša iela 125 (ieeja no pagalma), 1.stāvs
Price:
40 Euro
Teacher:
Sohans Veers