Information about General Data Protection Regulation
Roku refleksoterapija
14 March 2014 18:30 (Event completed)
Mūsdienās vairums cilvēku ir pakļauti stresa situācijām, kuras var kļūt par iemeslu dažādām slimībām. Laikus sev palīdzēt, noņemt stresu izraisītu, fizisko un prāta saspringumu, atslābināties un atjaunot organisma dabisko balansu var palīdzēt vienkārša taču iedarbīga metode: roku reflekosterapija.

Uz cilvēka plaukstām un pirkstiem atrodas daudzi jūtīgie punkti, kurus masējot var iedarboties uz tiem atbilstošajiem orgāniem vai ķermeņa daļām, kā arī uz visu organismu kopumā. Tāpat rokas ir mūsu apziņas tiešs atspoguļojums, tādēļ to masāža ļauj dziļi atslābināties un nomierināt mūsu apziņu. Izlīdzinot līnijas uz rokām, mēs izlīdzinām savu karmu.

Nodarbību gaitā Jūs iegūsiet pamatiemaņas roku reflekrterapijā, apgūsiet pašpalīdzības bāzes tehnikas, uzzināsiet par to, kā atjaunot organismu dažādu slimību gadījumos un saņemsiet rekomendācijas ēterisko eļļu izmantošanai un masāžas veikšanai. Vēl Jūs uzzināsiet, kā ar refleksoterapijas palīdzību var palīdzēt sev un citiem, iepazīsieties ar vingrinājumiem, kurus varēsiet izpildīt visdažādākajās vietās, kā arī iemācīsieties atslābināties un uzturēt emocionālo līdzsvaru.

Pasniedz: Natālija Jakovleva dzimusi Rīgā. Beigusi vidusskolu. Mācījusies Latvijas Universitātē Psiholoģijas un Filoloģijas fakultātē. Aizraušanās ar sportu un dejošanu ir aizvedusi pie jogas nodarbībām un vēdisko zināšanu studēšanas. Natālija Jakovļeva (Krišnaprija - iesvētīšanu saņēmusi 2005.gadā no Savmi Samarpananda Sarasvati). Kopš 2006.gada ir sertificēta hatha jogas pasniedzēja. Mācījusies Rīgā jogas skolā “Dipika”, un Šivas centrā pie Tamāras Rimšas un Adžita Singhas. Maskavā mācījusies pie indiešu meistara Bal Mukund Singha (Deli YOGHA INSTITUTE), Sanktpēterburgā studējusi pranajāmu pie doktora Madavana (Vivekananda Yoga Institut, India). Kijevā saņēmusi Trai jogas setifikātu no šī novirziena pamatlicējas Kali Rei (ASV). Grieķijā mācījusies pie Anžejas Farmeres un Viktora Vankuvera (A.Siderska un S.Smirnova skolotāji). Ķelnē piedalījusies Trans Atlantic jogas festivālā, kur piedalījās Rons Reids, Minakši Džois, Sians Korns, Tvi Merrigans, Deivids Svensons (ASV) un Edvards Klarks (Anglija). Anglijā iepazinusies ar Dživamukti jogu(Deivids Laifs un Šerons Džennons, ASV) un Dunkanu Vongu (Madonnas skolotājs). Kā arī ir piedalījusies daudzos semināros, ko vadījuši: Jureks Aguckis (Aijengara skola), Reinhards Hammenthalers (Šveice), A.Siderskis, A.Lappa, S.Smirnovs un S.Gucaļuks, Tani Piven, L.Harcenšteina, A.Zenčenko, S.Sidorcovs. Ir sertifikāts par Astroloģijas un signaturoloģijas kursa noklausīšanos pie I.Vetrova. Praktizē uz ajūrvēdas principiem veidotu masāžu. Saņemti sertifikāti par kursiem: Sambahana (vispārējā ajūrvēdiskā masāža), Mukhabhjanga (sejas kosmētiskā masāža), marma čikitsa, čampi, masāža ar akmeņiem, medus un šokolādes masāža, Jumeiko, Indijas (Keralas) un Spānijas institūta muguras masāžu, Havajas masāžu Lomi-lomi, Garšana (ajūrvēdiskais pretcelulīta kurss).
Project:
Veselība
Address:
Rīga, Elizabetes iela 45/47 (ieeja no Jeruzālemes ielas), semināru zāle
Price:
60 Euro