Information about General Data Protection Regulation
Izdari labu darbu – iestādi koku!
3 May 2014 10:00 - 18:00 (Event completed)

Dārgie draugi!
Paldies Jums par Jūsu palīdzību, pateicoties kurai centrā “Svētgrīvas” pagājušajā gadā tika iestādīti augļu koki un ziedošie krūmi. Rūpes par dārzu, zemes darbs – tā ir lieliska iespēja kļūt tuvākiem viens otram, atrast jaunus draugus un pildīt pienākumu palīdzot Mātei Zemei.
3.maijā plkst.10.00 mēs atkal izbraucam uz centru “Svētgrīvas”, lai iestādītu ārstnieciskos augus, augļu krūmus, veidot dzīvžogu no skujkokiem. Tāpēc, Dārgie draugi, mums ir nepieciešami – ārstniecisko augu sēklas, augļu un dekoratīvo krūmi un skujkoku (tūja, egle, kadiķis u.c.) stādi. 
Lūdzu, piebiedrojieties, mums ļoti vajadzīga jūsu palīdzība! Pēc iespējas, līdzi ir jāpaņem – lāpstas augu stādīšanai laukā, ērtu apģērbu un apavus, darba cimdus, kā arī piknika groziņu ar ēdienu (veģetāro – bez gaļas, zivs un olām). Sīkākā informācija un reģistrācija pa tālr. 25272022 (kā arī informācija kā nokļūt līdz vietai Svētgrīvas).
Mēs kopā gatavosim pusdienas uz ugunskura, varēsim no sirds izrunāties, radoši atvērties. Ļoti ceram uz jūsu atbalstu un palīdzību! 

Project:
Svetgrivas
Address:
Светгривас
Articles and news 1