Information about General Data Protection Regulation
Teta-Healing bāzes kurss kopā ar Zinu Gluhmani
3 - 5 May 2019 10:00 - 17:00 (Event completed)

Teta-Healings – tā ir unikāla patentēta tehnoloģija, kura dziedē prātu, dvēseli un ķermeni, izmantojot mūsu zemapziņas slēptos resursus.

Tajā ir apkopoti zinātnisko pētījumu rezultāti smadzeņu viļņu darbības jomā, kvantu fizikas un kvantu bioloģijas atklājumi.

Izmantojot teta viļņus, teta sadzīšana palīdz noskaņot ķermeni uz pašdziedniecību, kā arī ļauj ļoti ātri izveidot jaunus neironu tīklus smadzenēs. Papildus mēs gandrīz uzreiz varam mainīt domas un pārliecības, kuras līdz tam brīdim radījušas grūtības un problēmas. Tā rezultātā jūs faktiski varat uzlabot savu veselību, finansiālo stāvokli, attiecības, karjeras iespējas un daudz ko citu.
Būtībā šī tehnoloģija palīdz izpildīt visas jūsu vēlmes.

Bāzes kursā:

- Jūs iemācīsities ātri sasniegt teta-stāvokli

- Aktivizēsiet intuīciju, gaišredzību, gaišdzirdību, spējas redzēt nākotni, empātiju

- Iemācīsieties atrast problēmu saknes, slimību un nepatīkamu situāciju iemeslus, transformēt to visu tā, lai veidotu labu veselību, labu pasšajūtu, laimīgu realitāti.

- Atbrīvosieties no citu cilvēku negatīvas ietekmes, būsiet neatkarīgi no viņiem

- Iemācīsieties atrast un izmainīt dziļas vēsturiskas un ģenētiskas pārliecības, kuras traucē Jūsu laimei un labklājībai

- Iemācīsieites ātri un viegli atklāt jaunas spējas, kvalitātes un talantus

- Apgūsiet manifestācijas tehniku, ar kuras palīdzību varēsiet realizēt dzīvē savus sapņus un vēlmes

Katrs no dalībniekiem iegūs informatīvu izdruku un grāmatu.

Apmācību beigās dalībnieki iegūs sertifikātu par kursa beigšanu.

Kas ir Teta-Healinga BĀZES KURSS, un kā sākas šīs metodes apmācības.

Teta-Healinga bāzes kurss – tas ir pamats. Ar to sākas visas apmācības šai tehnikai. Ja jūs strādājiet ar cilvēkiem sen, ilgi un veiksmīgi Jums arī ir jāsāk apmācības ar bāzes kursu.

Visas oficiālās Teta-Healinga apmācības notiek dzīvā komunaktīvā veidā.
Iemesls ir tajā, ka atrodoties apmācību laikā blakus meistaram vai Teta-Healinga instruktoram, Jūsu biolauks automātiski pārņem visas prakses un uzstādnes, kuras ir paša instruktora biolaukā.

Lai izietu apmācību kursu, nav vajadzīgas nekādas speciālas zināšanas, prasmes, vai sagataves.

Bāzes kursā apmācības notiek 3 dienu laikā, ar pusdienu pārtraukumu un kafijas pauzēm, no 10.00 līdz 17.00. Apmācības noteikti notiek 3 dienas! Nevar iepazīt Teta-Healinga pamatus divu dienu laikā, vēl vairāk –vienas dienas. Katra apmācības diena sniedz savu semantisko slodzi, katra diena sagatavo nākošās informācijas porcijas saņemšanai. Nekas netiek dublēts. Pareizai uztverei ir nepieciešamas tieši 3 dienas.

 Faktā, ka apmācība notiek trīs dienas un divas naktis, arī ir jēga. Tieši nakts laikā cilvēks pārstrādā un apgūst informāciju, pēc tam kļūstot gatavs jaunas informācijas uztverei.

 Teta-Healinga apmācības kursā visas prakses notiek pa pāriem, tajā arī ir sava jēga. Kad jūs strādājat pāros, Jūs apsēžaties pie nepazīstama cilvēka un pēc darba, viņš sniedz komentāru, atgriezenisko saiti, kaut ko apstiprina, kaut ko paskaidro.


Kad jūs strādājiet ar sevi sākuma līmeņos, Jūsu prāts viegli var pateikt, jo paši par sevi visu zinām, priekš kam kaut kur iedziļināties, vai mācīties. Un jūs variet vilties šajā metodē, neko nesaprotot. Tāpēc metodi apgūst kursos, nevis patstāvīgi mājās.

 Pirmajā Bāzes kursa dienā Jūs iemācīsieites izveidot teta stāvokļus, daudz pārslēgsieties, iedziļināsieties, ieiesiet teta stāvokļos, un pēc tam iemācīsieties būt nomodā.


Iemācīsieties bāzes dziedināšanu, tas ir tieši tas, kādā veidā Vianna Staibla izdziedēja savu kāju no vēža. Mācīsimies arī dziedniecību grupā, tas ir brīnumains vingrinājums, kurš māca palīdzēt tuviniekiem, kā arī nepazīstamiem cilvēkiem jebkurā laikā, vietā un situācijā.


Otrajā dienā jūs iemācīsieties, kā atpazīt un atrast dziļas pārliecības, kuras veido tādu, vai citu nevēlamu realitāti Jūsu dzīvē. Jūs iemācīsieties kopējās tehnikas, lai izvilktu dienas gaisām savas bailes. Jo tieši bailes – ir pirmais slānis ar kuru ir jāstrādā, baiļu iespaidā cilvēki norobežo sevi no veiksmes, finansiālas labklājības, harmoniskām attiecībām, bērnu dzimšanas, veselības utt.

Kursu vadīs: Zina Gluhmane (Аustrālija)

Аdrese: Аusekļa 11, ieeja caur arku, 411 kabinets

Cena:

Bāzes kurss – 300 eiro, depozīts - 100 eiro

Bāzes+ augstāka līmeņa– 600 eiro, depozīts - 150 eiro

Lai piedalītos kursā nepieciešams iemaksāt depozītu uz kontu:

"RADI 2005", Nr. 40008094254
Banka: Swedbanka AS
SWIFT: HABALV22
Norēķinu konts: LV90HABA0551032164858

Maksājuma mērķis: Teta Healinga bāzes kurss

PIERAKSTS pa tel:  28440667, vai uz e-mail: raduga@radugamira.org

Individuāla tikšanās:


1/2 stunda - 70 eiro

1 stunda– 150 eiro

1,5 -2 stundas – 220 eiro

UZMANĪBU! INFORMĀCIJA TETA PRAKTIZĒTĀJIEM

Atkārtots jebkura Zinas Gluhmanes Gurevičas kursa apmeklējums, ja esat jau izgājuši apmācības un jums ir THInK sertifikāts par šī kursa pabeigšanu, tad cena būs par 50% lētāka.

Program:
Psychology
Address:
Аusekļa 11, ieeja caur arku, 411 kabinets
Teacher:
Zina Gluhman
Articles and news 1