Information about General Data Protection Regulation
Fiziskā un garīgā veselība
12 April 2014 17:00 (Event completed)
PREZENTĀCIJA “FIZISKĀ UN GARĪGĀ VESELĪBA KĀ ENERGOINFORMATĪVAIS PROCESS – KAS ŠO PROCESU NOSAKA, HARMONIZĀCIJAS UN ATJAUNOŠANĀS CEĻI”
Cilvēks – tā ir sarežģīta energoinformatīva struktūra. Visas mūsu domas, vārdi, apveidi un rīcība izplata ap mums informāciju enerģijas formā. Tās var būt dažādās frekvencēs. Taču zemāko frekvenču informatīvie bloke veido nepareizas domas. Kā tās veidojas smalkajā plānā un katra cilvēka biolaukā? Kā veidojas tās,vai citas slimības, traucējumi muskuļu un skeleta sistēmā, psihosomātiskie traucējumi? Kāpēc bērniem ir vārga imunitāte? Kāpēc jāseko saviem vārdiem un domām? Kā vienkārši izvairīties no sirds problēmām? Kā izvairīties no dažādām slimībām, kā, piemēram, astma, migrēna, asinsspiediens? Atbildes uz šiem, un ne tikai šajiem jautājumiem, Jūs varēsiet saņemt pie Indijas Reiki skolas meistara, energoinformatīvās un austrumu tradicionālās medicīnas speciālista – Borisa Grigorjeviča
Semenjaka.


PASNIEDZĒJS: Boris Grigorjevičs SEMENJAKS- Reiki Meistars, profesionāls dziednieks, energoinformatīvās un austrumu tradicionālās medicīnas speciālists, energoinformoterapeits, Indijas Reiki skolas vadītājs, pilsēta Ternopoļa (Ukrainai)
Project:
Veselība
Address:
Rīga, Lāčplēša iela125 (ieeja no pagalma), 1.stāvs, lielā zāle
Price:
10 euro.
Tags:
health, reiki