Information about General Data Protection Regulation
Laipni lūgti ēterisko eļļu pasaulē
14 September - 5 October 2018 18:30 - 21:00 (Event completed)
Jau vairāk nekā 6000 gadu cilvēcei ir zināma dabīgo ēterisko eļļu un to neatkārtojamo aromātu brīnišķīgā ārstnieciskā un attīrošā iedarbība.
Tādās valstīs kā Indija, Persija, Ķīna, Ēģipte, ēterisko eļļu lietošanas vēsture iesniedzas ļoti tālā senatnē. Ēteriskās eļļas ne tikai priecē mūs ar skaisto aromātu, bet arī caur mūsu ožu un ādu dziedina fizisko ķermeni, atver dvēseli un nosakņo prātu.
 
Ēteriskām eļļām, tāpat kā dabas materiāliem (augiem, augļiem, kokiem), ir plašs darbības spektrs.
Ēteriskās eļļas var izmantot imunitātes stiprināšanai,  vairākām ēteriskajām eļļām ir pretvīrusu iedarbība un tās labi palīdz vīrusu izraisītu saslimšanu ārstēšanā, saaukstēšanās gadījumā. Lielisks līdzeklis pret odiem, insektiem un arī ādas apstrādāšanai pēc to kodumiem, apdegumu un sagriezumu ātrākai dziedināšanai, galvas un muskuļu sāpju gadījumos, matu stiprināšanai. Palīdz arī sirds un asinsrites sistēmas, gremošanas sistēmas saslimšanu ārstēšanā. Ēteriskās eļļas palīdz tikt galā ar bezmiegu, depresiju; palīdz, kad nepieciešams koncentrēties, skaidrāk saskatīt mērķus vai izprast notikumus dzīvē. Sniedz atbalstu dažādās sarežģītās dzīves situācijās - kad nepieciešami drosme, ticība sev, atgūt prieku, atlaist dusmas un vilšanos u.c.
 
Programmā
Iepazīšanās ar dažādu ēterisko eļļu aromātiem un informācija par šo eļļu iedarbību fiziskajā un ne-fiziskajā plānā. Informācija par ēterisko eļļu dažādo pielietojumu mūsu ikdienā - kosmētikā, mājas aptieciņā, noskaņojuma un labas atmosfēras veidošanai mājās, virtuvē, savai pašsajūtas  un veselības uzlabošanā utt.
 
Nodarbības notiks: 14., 21, 28 septembrī un 5 oktobrī plkst.18:30

Nodarbības ilgums: 2,5 h

Valoda: latviešu
 
Iepriekšējs pieraksts obligāts, lūgums zvanīt pa tālruni 28389798
Project:
Esi vesels
Address:
Rīga, Skolas iela 21, 601 G kabinets
Price:
viena nodarbība 12 eur, abonements 45 eur
Tags:
health, energy