Information about General Data Protection Regulation
Kā atrast līdzsvaru starp materiālo un garīgo pasauli?
5 November 2019 18:00 - 20:00 (Event completed)

Kas ir garīgais līdzsvars? Tā ir harmonija visās svarīgākajàs dzīves sfèrās. Līdzsvars ir tad, kad mēs vienmērīgi pievienojam visus ingredientus, mūsu darbības, rīcība, lēmumi un izvēle veidojas receptes formā, lai mūsu dzīve veidotos garšīga, un mès varètu izbaudīt tàs kvalitātes. Kāpēc tiek izcelts tieši materiālais un garīgais? Tāpēc, ka šīs pasaules mijiedarbojas savà starpā. 

Mūsdienu dzīves ritmà, bieži vien materiālā pasaule, sociums paņem visu laiku, darbs, mājas, biznesa tikšanās. Taču tieši kritiskàs situācijàs pamostas Dvēsele un mès saprotam, ka viss pārējais vairs nav tik svarīgs. Tad mēs pilnībā iegremdèjamies garīgumā, seminàros, svētceļojumos, lūgšanas -  ignorējot materiālos jautājumus. Dzīve pārvēršas par šūpolēm. Tikai tad, kad garīgā un materiālā pasaule atrodas līdzsvarā, šie dzīves brīži mūsu dzīvè ir paši laimīgākie. Mēs jūtamies harmoniski, brīvi un līdzsvarà ar visu. Seminārā jūs varēsiet atrast līdzsvara punktu starp garīgo un materiālo pasauli, apvienojot un piepildot ar mīlestību savas materiālās lietas un garīgo ceļu.

Kā rast līdzsvaru starp šīm divām pasaulēm - materiālo un garīgo? Kā atvērt savu sirdi materiālajai un garīgajai pasaulei? Sīkāk par to mums izstàstīs, kā arī iedos darbībai derīgus instrumentus tā sasniegšanai Indijas Reiki skolas Meistare, praktizèjoša dziedniece, instruktore, mācību procesu instruktore un meistare Indijas Reiki skolā - Olga Petrova. Aicinām jūs uz tikšanos!

ОLGA PETROVA - Dr.Harprita Singha Hira skolniece, Reiki meistare, kura praktizē vairàk nekā 12 gadus, Reiki instruktore , Indijas Reiki skolas màcību procesa vadītāja visā Eiropā.

Address:
Auesekļa iela 11, ieeja caur arku, 411 kabinetā
Price:
12 eiro
Teacher:
Petrova Olga