Information about General Data Protection Regulation
Akcija "APSKAUJ MAMMU"
11 May 2014 12:00 (Event completed)
Mamma… Kāds dziļš vārds.
Visu mūsu jūtu saknes- sākot ar maigumu, mīlestību, siltumu, dažiem- aizvainojumu, sāpēm, nesapratni- aiziet līdz divām pārsteidzošām zilbēm: Mamma.
Slikti, vai labi- tā vai citādi- VIŅAS centās izpildīt savu pienākumu pret mums. Iespējams, kādai tas nesanāca, ne mums tiesāt mūsu Mātes. Šodien mūsu pienākums ir kļūt pateicīgiem. 
Psiholoģijas klubs 3000 Starptautiskajai mātes dienai, kas tiek atzīmē 11. Maijā, paziņo par visus vienojošu akciju- „APSKAUJ MAMMU”.
Akcijas mērķis- šajā dienā mēs vēlamies noskaņoties uz pateicības nots, mīlestību un maigumu mūsu pret mūsu Mātēm, nodot to no sirds uz sirdi, radot siltu atmosfēru mūsu pilsētā. 
Ko mēs tā dēļ darīsim? 11. Maijā plkst.12.00 mēs- Psiholoģijas kluba 3000 aktīvisti pulcējamies pie iepirkšanās centra Origo, kur izdalīsim garāmgājējiem skrejlapiņas, uz kurām būs uzrakstīti vienkārši novēlējumi: Apskauj Mammu, Atceries par Mammu, Piezvani Mammai, Uzraksti Mammai, Padomā par Mammu, Noskūpsti Mammu, Paklausi Mammu, Es kopā ar Mammu- lai cilvēks, saņemot tādu ziņojumu varētu šajā dienā atcerēties savu Mammu ar pateicības, mīlestības u maiguma sajūtu, arī, ja viņa vairs nav starp dzīvajiem. 
Jūsu nenovērtējams atbalsts akcijai būs informācijas izplatīšana par to, vai vienkārši- šo novēlējumu nosūtīšana, izmantojot sociālos tīklus, savam paziņu lokam. 
Tāpat ir ideja izvietot mājas lapā www.raduga2005.lv vēstules Mammām- visu, ko jūs sen jau vēlējāties pateikt, taču kaut kādu iemeslu dēļ nepateicāt, pateicieties viņām, izstāstiet par saviem plāniem, uzrakstiet, kā Jūs viņas mīlat, ja arī Jūsu mātes vairs nav. Mīlestība nepazūd…
Jūsu vēstules Jūs varat atsūtīt uz e-pastu psihologija3000@gmail.com 
Atcerieties 11. Maijā apskaut savu Mammu, kaut vai domās! Un izstāstiet par to citiem!
Informatīvie telefoni+ 371 22038168 (Natālija), +371 26582222 ( Ilona)
Project:
Ģimenes māja