Information about General Data Protection Regulation
Sohans Veers
Vidja (Dr.)Sohans Veers dzimis ģimenē, kura vairāk nekā 200 gadus ir saistīta ar Ajurvēdu, jogu un garīgajiem rituāliem. Viņa vectēvs bija svētais mūks, Garīgo zinību zintnieks, lielisks speciālists Ajurvēdas jomā. Vidjas (Dr.) Sohana ģimene ir ieguvuši Kunga Šivas un citu slavenu svēto mūku svētību. Ar viņa gaišības Ačarjas Roopčandras Dži Maharadža Dži Guru svētību un vadību Sohans apguva Nadi Parikšu (pulsa diagnostiku), Ajurvēdu, medicīnisko jogu, Vēdisko mantru zinības, garīgos rituālus un Vēdisko Reiki. Sohans ir izcils speciālists Nadi Parikši jomā, un spēj izskaidrot jebkuru slimību, kura saistīta ar mentāliem, fiziskiem, vai emocionāliem traucējumiem.  Ar šo unikālo zināšanu palīdzību, kā arī vairāk nekā 7 gadu pieredzi, viņš ir izārstējis vairāk nekā 5000 cilvēkus 15 pasaules valstīs (Amerikā, Lietuvā, Igaunijā, Norvēģijā, Šveicē, Zviedrijā, Krievija, Polijā, Ukrainā utt.)

Daktera Sohana mērķis - kalpot atsevišķiem cilvēkiem un valstīm, lai novērstu pasaulē problēmas, kuras saistītas ar veselību un stresu. Viņš grib izmantot savas prasmes un talantus visproduktīvākā veidā, lai pasargātu valstis no daudzām prolbēmām ar veselību, kuras radušās mūsdienās, kā arī maksimāli šim mērķim izmantotu savus talatnus un izglītību Ajurvēdas jomā. Viņš ir gatavs būt kā atslēgas persona, lai atrisinātu šo kritisko jautājumu mūsu vidē.

Kvalifikācija:
Pēc bakaulaura grāda ieguves Mērutā, viņš ir beidzis arī vairākus diplomētus kursus Ajurvēdas jomā, tādus kā:
BTS IGNOUā, Deli Triju gadu kurss Ārstnieciskajā Ajurvēdā, Riši Muni Institūtā; Triju gadu Ajurvēdas, Naturopātijas, Pančakarmas un Punktu masāžas kurss M.S.R.V Hospitālī, Ņūdeli Jogas Diploms Indijas Jogas Akadēmijā, Deli Ajurvēdas Pančakarmas diploms Keralā tradicionālajā medicīnā Bapu, Ņūdeli Akupresūras diploms, Radžastānā. Diploms Vēdu Vastu, Vēdiskajā Astroloģijā, Vēdisko Mantru zinībās Future Pointā, Deli.

Pieredze:
Dakterim Sohanam ir vairāk nekā desmit gadu pieredze Ajurvēdas un ārstniecības jomā, kā arī apmācot speciālistus Ajurvēdā. 
Viņa pieredze ietver 5 gadu darbu MSR Naturopātijā, Jogas un Ajurvēdas slimnīcā, ŅūDeli, 3 gadi SEVA-DHAM slimnīcā un Sada Anandam Ajurvēdas Spa ŅūDeli. Pašreiz jau triju gadu garumā ir Seva-Dham slimnīcas direktors, kā arī Manav Mandir Misijā, kuros tiek piedāvāti pančakarmas un naturopātijas dziedniecības veidi, kā arī tiek organizēta izglītojoša programma institūtā, kurā notiek apmācības un tiek izsniegti sertifikāti šajās jomās.


Dr.Sohans ir organizējis dažādas Ajurvēdas un Jogas bezmaksas nometnes, ir palīdzējis un atbalstījis aklus un nabadzīgus bērnus, nodrošinājis viņus ar ēdienu, palīdzējis iegūt izglītību. Viņš tāpat ir nodevis viņiem zināšanas par Ajurvēdas, Jogas, labas veselības nozīmību un vērtību dažādās Indijas pilsētās, tādās kā Sunama, Čandigara, UP, Deli, kā arī Eiropā – Lietuvā,  Zviedrijā, Norvēģijā, Somijā, kā arī Ukrainā, Krievijā un Maskavā.
Viņš vienmēr ir aktīvi aizņemts sociālajā darbā, palīdzot nabadzīgajiem bērniem iegūt izglītību, sniedzot viņiem materiālu palīdzību, nodrošinot ar ēdienu, apģērbu u.c. Dakteris apmeklē dažādus Indijas ciemus, lai palīdzētu cilvēkiem trūkumā atrisināt viņu finansu un veselības problēmas.

Viņš ir apmācījis vairāk nekā 2500 terapeitu un jogas skolotāju Indijā un Ukrainā, izārstējis vairāk nekā 3000 pacientus, kuri cieš no stresa, depresijas, migrēnas, artrīta, astmas, sinusīta, aizcietējumiem, problēmām ar mugurkaulu, lieko svaru u.c. Dakterim ir vairāk nekā 5000 sekotāji visā Indijā un Eiropas pilsētās.
Viņš ir palīdzējis izveidot trīs Ajurvēdas centrus Harjkovā (Ukraina), Stokholmā (Zviedrija) un Kretingā (Lietuva), ar kopīgu nosaukumu “Himalaju ajurvēdiskais centrs”.
Personīga informācija
Dakteris ir ļoti patiess un sirsnīgs cilvēks, garīgs cilvēks, un, kā daudzi uzskata – svēta personība, viņš vienmēr iestājas par cilvēka tiesībām, kā arī palīdz un atbalsta nabagus un trūkumcietējus.
Dakterim ir ģenētiskais zināšanu mantojums visās Ajurvēdiskajās mākslās, kuru viņš ir saņēmis no sava Vectēva, diža Ajurvēdas praktiķa un terapeita, kurš bija ļoti labestīgs un tuvs vienkāršajiem cilvēkiem.Dakteris ar prieku pavada daudz laika garīgajā vidē ar cilvēkiem, kuri nodarbojās ar garīgajām praksēm, kā arī personīgi kontaktējoties ar Mūkiem.
Daktera Sohana dzīve piepildijās ar jēgu tajā laikā, kad viņš sadarbojās ar SEVA-DHAM slimnīcu Ņūdeli, kur viņš ieguva izpratni par to,cik svarīgi ir pašaizliedzīgi kalpot cilvēkiem, un saprata, ka pateicoties viņa ieguldījumam, atdevei un profesionālismam darbā, viņš var uzlabot cilvēku dzīves. Viņš ir augstu principu cilvēks, kurš ir veltījis sevi savam mērķim – kalpot cilvēcei.
Articles and news 1
Archive events 20
29 September 2018 13:00 - 17:00
Pitra Yagya is a way to give respect to ancestors
9 October 2016 11:00
Karmas un dzimtas attīrīšanai veltīts rituāls
6 - 9 October 2016
Ajurvēdiskā diagnostika pēc pulsa:nadi
6 - 9 October 2016
Individuāls akupunktūras un masāžas seanss pie daktera Sohana Veera
6 - 9 October 2016
Ķermeņa, prāta un dvēseles dziedēšana ar Vēdisko mantru palīdzību
23 - 25 September 2016
Guru Sohan Veer Singh seminārs SMADZEŅU DETOKSIKĀCIJA
2 September 2016 18:30
Kosmiskās enerģijas iegūšanas un uzkrāšanas metodes vada dakteris Sohans Veers
24 June 2016 16:00
Sankat Mochan Hanumana Jagja
6 - 7 August 2015 18:30
Akupresūras un nabas korekcijas kurss
6 - 7 August 2015 10:00
Ajurvēdiskā diagnostika pēc pulsa:nadi
6 - 7 August 2015 10:00
NABAS CENTRA korekcija
26 - 28 June 2015 18:00
Garīgais retrīts ar Sohanu Veeru
25 June 2015 18:30
Sirds čakras atvēršana
19 June 2015 18:30
Ķermeņa, prāta un dvēseles dziedēšana ar Vēdisko mantru palīdzību
18 June 2015 18:30
Joga, kāda tā ir katram no mums
17 June 2015 18:30
Satsangs vada dakteris Sohans Veers
21 February 2015 18:00
Veselība aukstajos gada laikos
19 - 23 February 2015 10:00
Telpu enerģētiskā attīrīšana
18 February 2015 19:00
Veselība pašu rokām - punktu masāža
18 - 23 February 2015 10:00
Individuāls akupunktūras un masāžas seanss pie daktera Sohana Veera